Collecte Voedselbank Gorinchem 30 januari

Aanstaande zondag willen we in de ochtend- en middagdienst collecteren voor de Voedselbank in Gorinchem.

Afbeeldingsresultaat voor voedselbank gorinchem

Normaal gesproken staan iedere zondag de kratten klaar om producten voor de Voedselbank in te zamelen. Dat gaat momenteel nog even niet. De Voedselbank kan jouw steun, zeker in deze tijd, echter goed gebruiken. Zie voor meer informatie de vernieuwde website https://voedselbankgorinchem.nl/

Van de giften die de Voedselbank ontvangt, kunnen ze zelf inkopen doen voor goederen die ze op dit moment tekort komen.

Jouw gift voor deze collectes kun je overmaken via de link in de Scipio app, deze link of via de QR-code hieronder.

Verder willen we er graag op wijzen, in navolging van de berichtgeving van eind 2021 over de collectemunten, dat de groene en bruine munten vanaf 1 januari geen waarde meer kennen. Eventuele collectemunten die nog in de collectezak gedaan worden tellen dus niet mee in de collecte-opbrengst.

Dit vind je misschien ook leuk...