Collectes diaconie en Inloophuis Uitzicht 23 januari

Aanstaande zondag collecteren we in de ochtenddienst voor de diaconie en in de middagdienst voor Inloophuis Uitzicht.

Heb je behoefte aan een luisterend oor, een gezellig gesprek, of een plaats om jezelf te zijn? In het inloophuis hebben we alle tijd voor je. Loop gerust binnen. De koffie of thee staat klaar aan de Krijtstraat 20 in Gorinchem!

Niets moet in het inloophuis. Als het welkomstbord buitenstaat is het inloophuis geopend en ben je welkom. Je kunt genieten van een kop koffie of thee, een krant lezen, een spelletje doen, of praten met de andere bezoekers en de gastvrouwen of -heren. Het inloophuis wordt bezocht door een gevarieerd publiek. Veel gasten komen met grote regelmaat, maar we verwelkomen ook regelmatig nieuwe gasten. Ben je het winkelen beu, kom gerust binnen! Een grote groep vrijwilligers zorgt sinds 2008 ervoor dat het inloophuis vijf middagen in de week haar deur kan openen.

Jouw gift voor deze collectes kun je overmaken via de link in de Scipio app, deze link of via de QR-code hieronder.

Dit vind je misschien ook leuk...