Stap nu over op de Scipio-app

Heb je de kerk-app van Scipio al op je smartphone staan? Het is verstandig om dit te doen. Je vindt er nu al een compleet overzicht van al onze leden. En je ziet precies wie er allemaal bij jou in de wijk zit.

Er zijn nog meer handige functies: binnenkort stappen we voor het collecteren over op Scipio. Ook wordt Scipio de bron voor actueel nieuws. En je kunt er straks alle roosters vinden, dan weet je precies wie er jarig is en wanneer je aan de beurt bent.

Los van de handige functie is er nog een reden om de app te installeren. Binnenkort stoppen we met de wekelijkse nieuwsbrief. Alle informatie die je nodig hebt over het reilen en zeilen binnen GKv Gorinchem vind je dan voortaan op de app.

Het installeren van de app is trouwens eenvoudig. Je kunt de app activeren met het mailadres dat je nu gebruikt om in te loggen op onze site. Weet je niet meer welk mailadres dit is? Stuur een mailtje naar: scriba@gorinchem.gkv.

Heb je Scipio al geïnstalleerd?

Plaats dan ook je foto! Wel zo leuk om te zien wie wie is.

Dit vind je misschien ook leuk...