Bij de diensten van zondag en meer

A.s. zondag om 11.30 uur hebben we weer dienst. Ds. J.M. Haak uit Dordrecht leidt de dienst. Arie Schreuders is ouderling van dienst. Gebedspunten kun je rechtstreeks aan Arie doorgeven. Ook in de morgendienst is er weer ruimte voor zo’n 50 bezoekers. Het spreekt voor zich dat we nauwlettend de bekende coronamaatregelen in acht nemen.

De dienst ’s middags is een gezamenlijke dienst met de CGK. Deze is online en wordt gestreamd via het YouTube-kanaal van de CGK. Voorganger in de middagdienst is ds. G.P. v.d. Linden.

Toelichting op het onderwerp ‘jongeren en de doop’

Aankomende zondag willen we als kerkenraad een toelichting geven op het onderwerp ‘jongeren en de doop’. Na de dienst zal dit in een gemeentevergadering plaatsvinden.

Vanwege de beperkte toegankelijkheid wordt vergadering ook in een aparte stream live uitgezonden. Na de dienst is er 10 tot 15 minuten tijd om op een verantwoorde manier te luchten en (opnieuw) aan te schuiven.

Tijdens de bijeenkomst komt ook de notitie aan de orde die april dit jaar is gepubliceerd onder de titel ‘Over het gereformeerde karakter van onze gemeente’.

Roosterloos

Er zit een foutje in het mailprogramma; daarom deze week geen roosters en verjaardagen. Vorige week ging er ook al iets mis. Misschien heb je in je prullenbak nog de nieuwsbrief van 3 december. Daarin kun je nog diverse items voor de komende weken vinden.


Dit vind je misschien ook leuk...