Vrijwilligers nodig voor de nieuwbouw

Voor de nieuw te bouwen kerk in Hoog Dalem is vrijwillige inzet meer dan welkom. Op die manier hoopt de bouwcommissie ca. € 40.000 te kunnen besparen op de bouwkosten. De aannemer wil zo snel mogelijk, vóór de Kerst, weten welke werkzaamheden in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd. Heb je mogelijkheden om zelf de handen uit de mouwen te steken? Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waaraan je een bijdrage kunt leveren.

1.         Schoonmaken keten – ingevuld                        

2.         Opruimen bouwplaats – ingevuld

3.         Opleverschoonmaak – juli 2022

4.         Aanbrengen tegelwerk – juni/juli 2022

5.         Leveren en aanbrengen vloerplinten – mei/juni 2022

6.         Aftimmering binnen kozijnen – mei/juni 2022

7.         Binnen schilderwerk + scannen en sauzen – juni 2022

8.         Inbedrijfstellen, software/engineering W – installatie (o.l.v. commissie Installaties) – is ingevuld

9.         Montage verlichting – juni/juli 2022

10.       Trekken ICT-kabels (olv cie LGM) – is ingevuld

11.       Terreininrichting (o.l.v. Jan van Loon) – aug./sep. 2022

De terreininrichting kan ook op de zaterdagen worden uitgevoerd. Alle andere werkzaamheden vallen onder de verantwoordelijkheid van de aannemer en dienen onder werktijden, van maandag tot vrijdag overdag te gebeuren. Tijdens deze werkzaamheden zijn veiligheidsschoenen en veiligheidshelm verplicht en werkhandschoenen aan te raden. Graag zelf uw veiligheidsschoenen en werkhandschoenen meenemen. De veiligheidshelm wordt door de aannemer ter beschikking gesteld. We willen daarnaast ook een oproep doen om ‘werkloze’ veiligheidsschoenen ter beschikking te stellen, zodat de vrijwilligers daarvan gebruik kunnen maken als ze die zelf niet hebben.

Wie wil de handen uit de mouwen steken om deze taken in te vullen en wie heeft er nog een paar veiligheidsschoenen over?

Aanmelden kan bij Bert Veldhuizen van de bouwcommissie: bertveldh@gmail.com of 06 – 22 94 57 96.

Bert Veldhuizen

Een beeld van de heiwerkzaamheden eind november.

Dit vind je misschien ook leuk...