Heb je nog collectemunten, lever ze dan in

Beste gemeenteleden,

Graag wil ik een update geven over de mogelijkheden van het gebruik van de collectemunten. Sinds de start van de huidige pandemie zijn zowel de kerkdienst als de collectes digitaal beschikbaar. Met de komst van de app Scipio zal ook de fysieke collectemunt met ingang van het nieuwe jaar uit beeld verdwijnen.

Momenteel zijn er nog gemeenteleden in het bezit van collectemunten. We bieden nu de mogelijkheid aan om de collectemunten in te ruilen. Dit kun je doen door de collectemunten voor 25 december bij mij (thuis) in te leveren. Je hebt de keuze je geld teruggestort te krijgen of de waarde ervan te schenken aan het lokale zendingswerk, i.c. The Mall of Stichting Klik.

25 december is dus de uiterste datum. De waarde van munten die na die datum niet zijn ingeleverd wordt nog dit jaar automatisch overgeboekt als gift voor het lokale zendingswerk.

Groeten, Leen Macleane

Dit vind je misschien ook leuk...