Collecte NBG 24 oktober

Aanstaande zondag willen we in de ochtend- en middagdienst collecteren voor het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG).

“Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt al meer dan 200 jaar de Bijbel dichtbij. We willen dat mensen in binnen- en buitenland toegang krijgen tot de Bijbel. Want in de Bijbel horen wij Gods boodschap van liefde voor de wereld, die ons in beweging brengt en onze weg verlicht. Onze visie is dat ieder mens de Bijbel als bron voor zijn of haar leven kan ontdekken, lezen en omarmen.”

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte NBG 24-10-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...