Luisterend bidden

De Luisterend Bidden avonden gaan weer van start.

Om de week op woensdagavond komen we bij elkaar om samen de Bijbel te lezen en te bidden. Het bijbellezen doen we via de Lectio Divina methode. Dit betekent, goddelijke (divina) lezing (lectio). We luisteren in stilte naar wat God door de Bijbel heen wil zeggen en bespreken dit met elkaar.

Hierna is er ruimte om met of voor elkaar te bidden. Dit doen we in groepjes. De avonden duren circa een uur. Iedereen is welkom en je hoeft je niet op te geven voor de avonden. De eerste avond zal op woensdag 20 oktober 2021 zijn om 19.30 uur in de Immanuëlkerk.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de avonden er zijn of meedraaien met het rooster om de avonden voor te bereiden? Meld het bij Steven van den Berge. Dan voegt hij je toe aan de groepsapp.

How I Pray: Lectio Divina — St. Benedict Parish

Dit vind je misschien ook leuk...