Zondag dienst om half tien!


De dienst a.s. zondag begint om half tien. Let op, dat is dus een ander tijdstip dan normaal en ook anders dan we vorige week hebben gecommuniceerd.

Met dit vroege tijdstip is het voor de CGK mogelijk later op de morgen een dienst te houden en aansluitend te lunchen. Dit is als start van het seizoen.

De CGK sluiten hun startdag af met een korte sing-in, om 13.45 uur. Als GKv zijn we hiervoor van harte uitgenodigd. De sing-in komt in plaats van de tweede dienst. Zondagmiddag om half vijf is er dus geen dienst; wie wil kan om 13.45 uur aansluiten bij de sing-in.

Zondagmorgen gaat ds. J.J. Schreuder voor, terwijl Willem Bekkink ouderling van dienst is. Gebedspunten aan bij Willem doorgeven.

Kinderwerk weer van start

Zondag gaat het kinderwerk weer van start. Direct na het eerste lied gaan de kinderen die aan de beurt zijn de zaal uit. Dat is vanaf dit jaar óf de hele onderbouw (zoals zondag), óf de hele bovenbouw (volgende week). De kinderwerker houdt een kort praatje voor de gemeente. Voor de kinderen die in de dienst blijven is er daarnaast nog een apart kindermoment vlak voor de preek.

Dit vind je misschien ook leuk...