Collectes Stichting Gave en Hospice Gorinchem 5 september

Aanstaande zondag collecteren we tijdens de samenkomst in de ochtend voor de Stichting Gave en in de middagdienst voor Hospice Gorinchem.

Gave maakt kerken en christenen bewust van de roeping om vluchtelingen gastvrij te ontvangen. Gave inspireert, traint en ondersteunt christenen. Daarnaast verbindt Gave christenen die hierin betrokken zijn. Verder is Gave een kenniscentrum omtrent vluchtelingen en komt op voor de rechten van christen-asielzoekers. Ook organiseert en ondersteunt Gave projecten die relevant zijn voor vluchtelingen.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Stichting Gave 5-9-2021.

Stichting Hospice VTZ Gorinchem & omstreken - Welkom bij Hospice Gorinchem,  Zorghuis en Zorg Thuis - Stichting Hospice VTZ Gorinchem & omstreken

“Hospice Gorinchem biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen. We bieden die zorg bij mensen thuis of in ons hospice. Zo ontlasten en ondersteunen we zieken en hun naasten in de laatste fase van het leven.”

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Hospice Gorinchem 5-9-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...