Startzondag 5 september: Gor in Gorkum

Een nieuw seizoen staat voor de deur. Na een jaar van weinig of geen fysiek kerkbezoek en beperkte ontmoetingsmogelijkheden organiseren we een bijzondere start aan het begin van het nieuwe seizoen. Niet in de laatste plaats voor onze jongeren, die we er zo graag bij hebben.

Je hebt vast het filmpje in de GKV-app netjes doorgestuurd en niet bekeken…, dus hierbij een verrassing: zondag 5 september hebben we een bekende spreker: eerste hulparts, schrijver en spreker Gor Khatchikyan!

De Oosterbliek: genoeg ruimte voor iedereen

Om iedereen uit onze gemeente de gelegenheid te geven bij de dienst aanwezig te zijn hebben we gezocht naar een locatie waar voor iedereen volgens de coronarichtlijnen een plekje is. Daarom is iedereen (zonder inschrijving) welkom om 11.30 uur in sporthal De Oosterbliek. Vanaf 11.00 uur is de inloop. Gastheren en -vrouwen zorgen ervoor dat iedereen veilig in en uit het gebouw komt. Nog meer goed nieuws: we zingen samen onder de livebegeleiding van Christoph en Anna!

Het wordt een andere setting en een andere dienst dan we gewend zijn en we hebben er erg veel zin in. Het is ook mogelijk om een boek aan te schaffen van Gor.

We hopen op droog weer, zodat we na de dienst in de buurt kunnen genieten van iets te drinken en eten, met elkaar kunnen napraten. Via de GKV-app ontvang je komende week meer info daarover.

Aan een dergelijke bijzondere dienst zitten ook wat onzekerheden: we weten niet of de dienst live te volgen zal zijn. Als dat niet lukt, wordt deze op een later moment online gezet. De dienst nodigt wellicht uit om anderen mee te vragen: houd dit beperkt. We rekenen erop dat onze gemeente goed vertegenwoordigd is en veilig kan zitten.

We zien uit naar een bijzonder inspirerende, bemoedigende en verbindende dienst!

Dit vind je misschien ook leuk...