Diensten a.s. zondag

In de eerste zomerzondag samen met de CGK heeft diaken Bertus den Toom de leiding. We zijn blij dat hij hiertoe bereid is. Het thema is ‘Laat het water stromen’. Lees alvast eens Ezechiël 47: 1-12, Johannes 7: 37-39 en Openbaring 22: 1-2.

Let op: we beginnen om 09.30 uur! Omdat het een gezamenlijke dienst is, is er slechts voor 35 mensen uit onze gemeente ruimte. Je kunt hier weer het bekende Excel-formulier voor gebruiken. Dit wordt gedeeld via de app.

Gebedspunten kun je via een persoonlijk bericht doorgeven aan ouderling van dienst Johan van de Minkelis.

Zondagmiddag half vijf hoopt ds. Elso Venema, predikant in Tilburg, voor te gaan.

New Wine Zomerconferentie

Vrijdag, zaterdag en zondag kun je volop online programma’s van de New Wine Zomerconferentie volgen.


Dit vind je misschien ook leuk...