Collectes YfC – The Mall en AiA 18 juli

Aanstaande zondag willen we in de ochtenddienst collecteren voor Youth for Christ – The Mall in Gorinchem en in de middagdienst voor Athletes in Action (Gorinchem).

YfC|The Mall Gorinchem zoekt jongeren op, helpt hen groeien en biedt hen hoop. Dit doen ze gedreven door Gods onvoorwaardelijke liefde en met een drive voor kwetsbare jongeren. Ze richten zich op jongeren in de leeftijd van 10-25 jaar. Dit doen ze met outreachend werk, jongerencentra, meidenwerk, individuele coaching en aanvullende projecten, zoals voorlichtingen rondom social mediagebruik.

The Mall werkt preventief en heeft verbinding met wijk- en zorgnetwerken, waardoor deze jongeren de benodigde aandacht kunnen krijgen. The Mall stimuleert jongeren om met eigen initiatieven te komen en benut de kracht van de samenleving door de inzet van ruim 30 vrijwilligers.

Kijk voor een uitgebreider inkijkje op www.facebook.com/MallGorinchem.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte YfC – The Mall 18-7-2021.

Homepage - Athletes in Action - Geloven in Sport

Voor meer informatie over dit doel, volg de berichtgeving in de nieuwsbrief.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Athletes in Action 11-7-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...