Bij de dienst van zondag a.s.

Zondag a.s. om 11.30 uur hebben we weer een hybride dienst. Met ca. 75 broers en zussen mogen we fysiek bij elkaar komen in de kerk. En natuurlijk kan de rest thuis of vanaf een andere plek online de dienst bijwonen.

Afgelopen zondag hebben we weer voor het eerst met live muziek gezongen dankzij de inzet van Erik. Ook de komende zondagen hopen we onder begeleiding van gitaarspel onze Heer te loven en te prijzen.

Van lieverlee komt het gemeenteleven weer op gang. Ook de onvermijdelijke roosters horen daarbij. Bijvoorbeeld voor het regelen van koffie, thee en limonade. Fijn dat we na de dienst op deze manier de onderlinge ontmoeting extra gezellig kunnen maken.

De diensten voor zondag 4 juli

En dan de diensten: ‘s morgens om half twaalf gaat ds. G. Hagens voor en ‘s middags, in de gezamenlijke dienst met de CGK, ds. A. Huijgen. Bart Verhaar is ouderling van dienst. Gebedspunten kun je rechtstreeks aan Bart doorgeven.

Fijn weekend, zegenrijke zondag gewenst!

Namens de kerkenraad,
Johan van de Minkelis


Dit vind je misschien ook leuk...