Collecte Verre Naasten 4 juli

Aanstaande zondag collecteren we in de ochtend- en middagdienst voor Verre Naasten.

“Verre Naasten is een landelijke mission-organisatie die kerken in Nederland ondersteunt bij de uitvoering van hun mission-werk in binnen- en buitenland. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!

Jouw kerk wil -als het goed is – mensen vertellen over Jezus. En dat is nodig, want twee op de drie mensen wereld wijd kennen Jezus niet als hun Redder. Daarom ondersteunen wij, samen met jouw kerk, lokale kerken en organisaties in binnen- en buitenland die daar volop mee bezig zijn. Kerken en organisaties die het geloof willen delen, in woord en daad!”

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Verre Naasten 4-7-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...