We gaan weer zingen!

A.s. zondag gaat ‘s morgens ds. J.J. Schreuder uit Bunschoten voor. Gebedspunten graag tijdig doorgeven aan ouderling van dienst Harro van Heukelum. ‘s Middags hebben we een gezamenlijke dienst met de CGK. Dan gaat ds. C. Brouwer voor.

Afgelopen zondag waren we weer voor het eerst met een grotere groep in de kerk, zo’n 60 gemeenteleden. Het was fijn om elkaar te ontmoeten, in de dienst en na de dienst met koffie. Wees ook zondag welkom. Je kunt je via de bekende lijst aanmelden.

Zondag in de morgendienst hopen we weer te gaan zingen, voor het eerst in lange tijd. In de kerkenraad hebben we afgesproken dat we het nog even voorzichtig aan doen. Dat betekent dat we alleen met het slotlied de lofzang daadwerkelijk aanheffen.

Het is fijn om de draad van het zingen weer op te pakken. Velen lieten weten het luisteren of neuriën maar niets te vinden; voor enkelen was het een reden om de diensten zelfs te mijden. Maar nu kun je je stem weer laten horen, tot eer van onze Heer!

Namens de kerkenraad,
Johan van de Minkelis

Dit vind je misschien ook leuk...