Bestel ook een T-shirt voor de sponsoractie op zaterdag 26 juni

Samen met de wijkgemeentes van de PGG doen wij mee met het organiseren van een sponsoractie! Met als doel geld in te zamelen voor de nieuw te bouwen kerk op Oost.

Wat is er allemaal te doen?

Je kunt wandelen, hardlopen of fietsen op zaterdag 26 juni. Maar ook aan de kinderen is gedacht!

Er is een route van 10,5 km uitgezet voor wandelaars en hardlopers. Start en finish is bij de Regenboogschool. De route voert langs alle, voor de Protestantse Gemeente Gorinchem relevante, gebouwen. Soms loop je dóór de kerk! Ook de Immanuëlkerk, onze ‘eigen’ kerk is van 11.00 tot 15.00 uur open.

In de kerkgebouwen kun je ook koffie en thee krijgen. Iets lekker erbij kan worden gekocht. Er wordt in kleine groepjes om de paar minuten gestart tussen 10 en 12 uur voor de wandelaars en tussen 10 en 13.30 uur voor de hardlopers. Je kunt voor een tijdblok opgeven als de website daarvoor ingericht is.

In het nabijgelegen park wordt voor de kinderen van de basisschool-leeftijd een circuit/parcours uitgezet. Dat begint om 10.30 uur en is om 11.30 uur afgelopen. Daarvoor zoeken we nog medewerkers!

Ook is een mooie fietstocht van 23 km uitgezet die een wat ruimer rondje maakt. Deze kan ook op een ander tijdstip worden gereden. Alleen zijn dan de gebouwen niet open. De routebeschrijving van de fietstocht kan worden gekocht via de webshop. Die ontvang je dan per e-mail.

Ook kun je speciale T-shirts bestellen in een aantal maten. Dat kan alleen vooraf, op de dag zelf hebben we geen shirts te koop. We hopen op voldoende bestellingen! Voor 12 juni graag bestellen. Hoe leuk is het als iedereen zichtbaar is voor de rest van Gorinchem!

Zie de webshop voor de T-shirts, fietsroute en sponsorgiften! Je kunt via iDeal betalen. Als je iets wilt bakken om te verkopen bij de koffie en thee in de kerk, kun je dat aangeven bij de organisatie. Ook voor vragen kun je daar terecht: sponsorloop@pggmail.nl

Aanmelden

Klik hier om aan te melden.

Groetjes,

Daisy van Loon

Dit vind je misschien ook leuk...