Collecten Het Vergeten Kind en Hospice Gorinchem 23 mei

Aanstaande zondag 23 mei collecteren we in de ochtenddienst voor Het Vergeten Kind en in de middagdienst voor Hospice Gorinchem.

Actueel | Nieuwe huisstijl en website voor Het Vergeten Kind

Het collectedoel voor de ochtenddienst is gekozen door de jongeren van Follow Me Next.

“In Nederland zijn 100.000 kinderen vergeten. Ze worden verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind strijdt voor een stabiele, liefdevolle samenleving waar kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en vertrouwen kunnen hebben in anderen.

Daarnaast zijn of waren we waarschijnlijk meer thuis met het gezin in deze tijd. Voor veel kinderen is dit misschien niet altijd leuk, omdat ze niet met hun vrienden naar school kunnen. Maar voor andere kinderen is dit een onveilige situatie. Dit moet stoppen en daar zet Het Vergeten Kind zich voor in.

Ook organiseert Het Vergeten Kind uitjes en gezellige dagen voor kinderen om met elkaar wat leuks te kunnen gaan doen en vrienden te maken.”

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Het Vergeten Kind 23-5-2021.

Stichting Hospice VTZ Gorinchem & omstreken - Welkom bij Hospice Gorinchem,  Zorghuis en Zorg Thuis - Stichting Hospice VTZ Gorinchem & omstreken

“Hospice Gorinchem biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen. We bieden die zorg bij mensen thuis of in ons hospice. Zo ontlasten en ondersteunen we zieken en hun naasten in de laatste fase van het leven.”

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Hospice Gorinchem 23-5-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...