Bij de diensten

Afgelopen zondagmorgen konden we, na vijf maanden, de draad weer oppakken met onze diensten. Het was fijn om elkaar fysiek weer te ontmoeten en in één ruimte de Heer te loven en te prijzen, ook al waren we dan maar met een handjevol broers en zussen bijelkaar.

Ook a.s. zondag hopen we weer 30 gemeenteleden in de kerk te ontvangen. We wachten nog even de persconferentie komende week af, voordat we weer beginnen met koffiedrinken. Als we gaan koffiedrinken zal het voorlopig niet binnen zijn. Dus ook om die reden hopen we op beter weer!

Diensten zondag

Zondag a.s. hebben we om 11.30 uur dienst. Ds. G. Hagens gaat dan voor en Saakje Elzinga is ouderling van dienst. ’s Middags, in de gezamenlijke dienst met de CGK, gaat ds. G. den Hertog voor. Aanvang is dan half vijf.

Aanmelden voor de morgendienst kan via de link die in de app wordt verspreid. Tijdens de middagdiensten kun je je ter plekke inschrijven in de hal van de kerk.

Noodhulp India

Vorige week heeft de noodhulpcollecte voor de coronaslachtoffers in India het mooie bedrag van 917 euro opgebracht. Namens de diaconie hartelijk dank voor je bijdrage!

Dit vind je misschien ook leuk...