Uitnodiging voor de FollowMe dienst van 23 mei

“So much can change in our lives: our circumstances, the way people treat us, our health, and even our feelings can constantly change. But God will never change.”~ Mona M. Hanna

Verandering.

Zeker nu is dit erg merkbaar in ons leven. Vroeger leerden en zongen we over God, terwijl we met 200 leden in de kerk zaten; nu bidt en zingt iedereen vanachter zijn eigen scherm mee. Vroeger kwam de jeugd elke week bij elkaar; nu hebben we elkaar al maanden niet meer ‘face-to-face’ gesproken.

Verandering. Specifieker: verandering in ons geloof. Daarover gaat de kerkdienst op 23 mei die wij (de groep van FollowMe Next) samen met dominee Lucas van der Veen hebben voorbereid. Graag nodigen wij jullie allemaal uit om via YouTube mee te kijken naar de dienst. Ook zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar in de kerk, dus schrijf je zeker in!

Groetjes van de jongeren en mentoren van de FollowMe Next!

Dit vind je misschien ook leuk...