De kerkdeuren gaan weer open


A.s. zondag 9 mei gaan de deuren van de kerk weer open voor een gecombineerde fysieke/onlinedienst. Er zijn 30 mensen welkom.

Voor het aanmelden volgen we dezelfde werkwijze als voor de lockdown. In de app wordt een link gedeeld naar een onlineformulier waar je je kunt aanmelden. Vergeet je niet af te melden als je bij nader inzien toch níet komt. Voor het overige volgen we alle (hygiëne)richtlijnen zoals we die nog steeds van elders gewend zijn.

In de middagdiensten is ook plek voor 30 mensen. Inschrijven kan dan in de hal van de kerk. Omdat we gezamenlijk met de CGK dienst hebben is er vanuit onze gemeente ruimte voor 15 mensen om in te schrijven.

Zondag belooft het prima lenteweer te worden. Dus lekker napraten op het plein, maar nog even zonder koffie. Dat hopen we snel geregeld te hebben.

Dertig mensen is niet veel, maar het geef lucht, en we hopen van harte dat we snel verder kunnen opplussen nu de verwachting is dat binnen twee maanden iedereen gevaccineerd kan zijn. Een fijn vooruitzicht is dat, om elkaar op de zondag én doordeweeks weer vaker te kunnen ontmoeten.

Bij de diensten van zondag 9 mei

A.s. zondagmorgen gaat ds. Wim Schaaij uit Leerdam voor. Het thema van de dienst is ‘Samen gelukkig’ n.a.v. Psalm 133. Johan van de Minkelis is ouderling van dienst; gebedspunten graag tijdig toesturen.

In de middagdienst gaat ds. De Groot voor. Dit is een gezamenlijke dienst met de CGK. Hetzelfde geldt voor de dienst op Hemelvaartsdag. In de morgendienst om 10.00 uur gaat ds. G.J.H. Vogel voor. Inschrijven op deze dag kan ter plekke in de hal van de kerk.

Dit vind je misschien ook leuk...