Elke week ramadan-gebed

Op 13 april begint voor onze moslim-landgenoten de vastenmaand, de ramadan. Vanuit KLIK – Gorinchem  (https://klikgorinchem.com/) hebben we als christenen in Gorinchem het initiatief genomen tijdens deze 30-dagen ramadanperiode, gezamenlijk voor moslims te bidden, in het bijzonder voor de moslims in Gorinchem. Zo kunnen we de liefde van Christus delen. Jezus draagt ons op om iedereen lief te hebben en om voor elkaar te bidden (Mat 5:44). 

Vanwege de coronarestricties zal dit wekelijkse gebed dit jaar online plaatsvinden op de woensdagen via zoom. Het gaat om de woensdagen 14 april, 21 april, 28 april, 5 mei en 12 mei. Het gebed begint steeds om 20.00 uur. De link is steeds dezelfde:

Meeting ID: 782 4408 7637
Passcode: 346042

Voor informatie kun je contact opnemen met Wietse van Tilburg, tel: 06 30 15 71 33 of wietsevantilburg@hotmail.com.

Meer informatie kunt u ook vinden via bijvoorbeeld www.frontiers.nl/30dagen/  of https://evangelie-moslims.nl/nederlandse-gebedskalender-tijdens-ramadan-2021/.     

Namens KLIK,
Cees Oosterhuis

Dit vind je misschien ook leuk...