India Mission Jaarverslag 2020

Lockdowns, verminderde inkomsten, armoede, gezondheidszorgen… Net als in Nederland, kwamen kerken en hulpverleningsorganisaties in India afgelopen jaar voor flinke uitdagingen te staan. Maar gelukkig bracht 2020 meer dan dat. Er waren ook: groeiende gemeenten, prachtige doopdiensten, diepgaande geloofsgesprekken, feestelijke belijdenisdiensten, samenkomsten in kleine groepjes, kerkdiensten in de open lucht, (theologisch) onderwijs op afstand, nieuwe voorgangers, kerkgebouwen in aanbouw…

Er kon zoveel wél doorgaan in het mission-werk in 2020, dankzij uw steun! Hartelijk dank daarvoor! Bekijk het jaaroverzicht van India Mission | Verre Naasten op www.indiamission.nl en dank mee dat Gods werk doorgaat – wereldwijd!

India Mission | Verre Naasten is een samenwerkingsverband van kerken in Zuid-Holland, Zeeland, Brabant en Limburg, gericht op het ondersteunen van mission-werk in India.

Dit vind je misschien ook leuk...