Paasdienst in het teken van Jezus’ opstandingskracht

Zondagmorgen is het zover: om 10.30 uur zal de Paasdienst worden uitgezonden. Het is gelukt om met de inzendingen vanuit de gemeente (van jong en oud(er)) een afwisselende dienst samen te stellen. Zo vieren we met elkaar dat Jezus leeft! Zorg voor voldoende ruimte om mee te bewegen en er kan naar hartenlust meegezongen worden.

Uitgangspunt bij het samenstellen van de dienst is geweest, dat iedereen de dienst goed kan volgen. Er zal nog een bericht in de app gedeeld worden met algemene Paasverwerkingen, voor na die tijd (of op een ander moment in dit Paasweekend). Het thema van de dienst is: Jezus opstandingskracht, die ook zichtbaar wordt in ons.

De Paascommissie bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze dienst en wensen elkaar een mooie, hartverwarmende en vreugdevolle dienst toe (met een verrassing als toetje). De link wordt verspreid in de GKV app.

Middagdienst

Op Eerste Paasdag is er ‘s middags een gezamenlijke dienst met de CGK. Deze wordt om 16.30 uur online uitgezonden. Voorganger is ds. J. Manni.

Dit vind je misschien ook leuk...