Collecte Bartiméus Fonds 28 maart

Aanstaande zondag 28 maart collecteren we in de ochtend- en middagdiensten voor het Bartiméus Fonds.

Logo Bartiméus Fonds – Voor alle mensen die slechtziend of blind zijn. Klik hier om naar de homepagina te gaan

“Wereldwijd hebben 285 miljoen mensen een visuele beperking. In Nederland zijn maar liefst 300.000 mensen blind of slechtziend. Door vergrijzing en ziektes als diabetes zal dit aantal de komende jaren flink stijgen. Ons werk wordt dus nog belangrijker en urgenter. Het is onze ambitie ervoor te zorgen dat mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past. Want iedereen in ons land heeft recht op een veilige woonomgeving, goed onderwijs en werk waarin je je kunt ontplooien.

Wij willen dat slechtziende en blinde mensen volwaardig kunnen meedoen in de samenleving. Dat hun levenslust en hun talenten volledig tot hun recht kunnen komen. Wij werken vanuit een maatschappelijke opdracht, geïnspireerd door christelijke waarden. Onze manier van werken is betrokken: persoonlijk en respectvol voor ieder mens. Wij werken samen en geloven in de kracht van het collectief.”

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Bartimeus Fonds 28-3-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...