Online-lentedienst

Zondag begint de lente, het seizoen van groei, verlangen en nieuwe hoop. Ook deze zondag hebben we twee keer een onlinedienst. En opnieuw is bij het wisselen van de seizoenen ds. Zomer ’s morgens onze gastpredikant (11.30 uur). ’s Middags gaat in een gezamenlijke dienst met de CGK ds. H. v.d. Ham voor; aanvang 16.30 uur.

We wachten in spanning de persconferentie a.s. dinsdag af. Het zou geweldig fijn zijn als de coronaregels weer ietsjes worden versoepeld en dat er zicht komt op het opheffen van de lockdown. Zo ver is het duidelijk nog niet. Maar we zien er wel naar uit. Zoals we steeds, ook deze week weer, kunnen lezen in het nieuws uit de wijken. Het verlangen om elkaar fysiek te ontmoeten, doordeweeks en op zondag, mét koffie en een praatje is groot.

Houd moed!

Namens de kerkenraad
Johan van de Minkelis

Dit vind je misschien ook leuk...