Paaschallenge 2021: Wie gaat de uitdaging aan?

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.

De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof QR-codespel waarbij deelnemers in kleine groepjes (coronaproof) mee kunnen doen. Pasen beleven op een eigentijdse, fysieke en uitdagende manier. Deze speurtocht is geschikt voor alle leeftijden, maar bijzonder geschikt voor jongeren tussen 10 en 18 jaar. Ook mensen van buiten de kerk zijn welkom. Het spel is voor iedereen goed te spelen zonder voorkennis.

Op zaterdag 3 april 2021 van 11.00-17.00 uur kun je op eigen gelegenheid deze tocht lopen. Het startpunt is bij de familie Dekker, aan de Annie MG Schmidtlaan 83. Om de veiligheid te garanderen vragen we je om aan te geven wanneer je de tocht wilt lopen, zodat er geen opstoppingen ontstaan. Via https://forms.gle/eu7na5m4v78EvVac7 kun je een tijdstip reserveren om te starten.

Dit vind je misschien ook leuk...