Heb jij gebedspunten voor biddag?

A.s. woensdag is het biddag voor gewas en arbeid. Het is een dag waarop we traditioneel in het voorjaar speciaal bidden om Gods zegen voor de oogst en het werk. En in bredere zin ook voor het welzijn in de familie en de gemeente, de economie, de samenleving en de wereld.

Het vieren van biddag is God vragen om zijn zegen voor ons leven en werk, en dat van anderen. We belijden dat Hij de bron van al het goede is en dat wij mensen afhankelijk zijn van zijn genade. In een wereld die in de greep is van corona en zelfgerichtheid is biddag bij uitstek het moment stil te staan bij onze afhankelijkheid van Hem.

We vragen gemeenteleden, jong en oud, één of meerdere gebedspunten aan te leveren, zodat we deze als gemeente woensdagavond in de dienst samen bij God kunnen brengen.  

Graag gebedspunten uiterlijk dinsdagmiddag aanleveren via de app aan Bertus den Toom.

Dit vind je misschien ook leuk...