Collectes Evangelisatie en Hospice Gorinchem 28 februari

Aanstaande zondag willen we in de ochtenddienst collecteren voor Evangelisatie en in de middagdienst voor Hospice Gorinchem.

De evangelisatiecommissie ondersteunt de Alpha-cursus in Gorinchem en ook het landelijk evangelisatiewerk onder moslims en het E&R werk. Daarnaast steunen we het werk van Stichting Ontmoeting in Gorinchem. De stichting heeft een platformfunctie van 13 kerken in Gorinchem en organiseert ook activiteiten als SuperKids, stadsgebed, de gezamenlijke paasviering en voorgangerbijeenkomsten.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Evangelisatie 28-2-2021.

Hospice Gorinchem biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen. We bieden die zorg bij mensen thuis of in ons hospice. Zo ontlasten en ondersteunen we zieken en hun naasten in de laatste fase van het leven.

Stichting Hospice VTZ Gorinchem & omstreken - Welkom bij Hospice Gorinchem,  Zorghuis en Zorg Thuis - Stichting Hospice VTZ Gorinchem & omstreken

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Hospice Gorinchem 28-2-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...