Bij de dienst a.s. zondag

Zondag is het alweer de laatste zondag van februari. We kijken uit naar de lente. En naar Pasen, het feest dat ons doet ontwaken. Een feest dat verlangen oproept naar nieuw Leven, naar licht en ontluikende natuur.

Dit jaar vooral ook het verlangen om elkaar weer fysiek te ontmoeten. Thuis in de familie- en vriendenkring, op ons werk en natuurlijk ook in de kerk. Hier en daar zijn wat lichtpuntjes. We hopen van harte dat ze het begin zullen zijn van een uitbundig voorjaar met perspectief op het einde van de lockdown.

Zondagmorgen om half twaalf kun je via het bekende YouTube-kanaal weer afstemmen op de onlinedienst. Erik Pince van der Aa leidt de dienst die als thema heeft: Gods gezin. Daar horen we allemaal bij, jong en oud. Arie Schreuder is ouderling van dienst.

‘s Middags om half vijf hebben we een gezamenlijke dienst met de CGK. Dan gaat ds. Jelle Nutma voor. Het is de laatste gewone dienst waarin ds. Nutma voorgaat, want volgende week zondag neemt hij afscheid van Gorinchem.

We bidden voor een gezegende zondag.

Namens de kerkenraad,
Johan van de Minkelis

Dit vind je misschien ook leuk...