Collecte Scharlaken Koord 14 februari

Aanstaande zondag willen we in de ochtend- en middagdienst collecteren voor Scharlaken Koord.

Afbeeldingsresultaat voor scharlaken koord

Scharlaken Koord biedt al ruim 30 jaar professionele en betrokken hulp op het gebied van prostitutie en seksualiteit. We hebben een drievoudige missie: preventie, veldwerk en hulpverlening.

Wij vinden onze motivatie en inspiratie in het christelijk geloof. Wij geloven dat ieder mens door God geschapen is om vrij te zijn. In de wereld van de prostitutie zien wij veel onvrijheid. Als je gedwongen wordt om dit werk te doen, door mensen of door omstandigheden. Als je niet vrij bent om over je leven te vertellen of over wie je echt bent. Als je vast zit aan drank of drugs, in een negatieve relatie of aan sombere gedachtes over jezelf.

Wij geloven dat er bij Jezus altijd een nieuw begin is. Dat het verleden niet de toekomst bepaalt. En dat fouten en onrecht niet het laatste woord hebben maar dat er voor iedereen een weg is naar vrijheid en herstel. Of jij wel of niet gelooft, en welk geloof je ook hebt: wij respecteren ieders levensovertuiging. Het is aan jou of je met ons wilt praten over levensvragen of geloof. We preken niet, we luisteren wel.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Scharlaken Koord 14-2-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...