Start nieuwe bijbelstudie: woensdag 3 februari

‘De laatste 18 uur’ is een (online) bijbelstudie van zeven weken voor kleine groepen, waarbij je om de twee weken een groepsbijeenkomst bijwoont en je doordeweeks zelf Bijbelstudies doet. In de bijeenkomsten ontmoet je elkaar, praat je over wat je hebt geleerd, bekijk je samen een aflevering van de televisieserie ‘De zeven wonderen in Jeruzalem’ en een aflevering van de animatieserie ‘De zeven wonderen’.

Je gaat ontdekken op welke wijze Jezus’ bloed heeft gevloeid en wat dit voor jou persoonlijk betekent. Je zult onder de indruk raken van de grootheid van het kruis. Je gaat zien wat de reikwijdte van het offer is, dat Jezus bracht om jou te vergeven, te verlossen, te reinigen, te genezen, te bevrijden, je met God te verzoenen en je een heel nieuw leven te geven.

Woensdag 3 februari 2021 van 9.00 – 11.30 uur gaat een bijbelstudiegroep van start; online zolang we niet samen kunnen komen in de kerk. Als de maatregelen het weer toelaten zullen we een zaal in de Immanuëlkerk reserveren. Rond eind april hopen we de studie af te ronden.

Heb je animo om mee te doen of wil je meer info? Laat het weten bij Henriëtte van den Berge (06 – 27611311).

Dit vind je misschien ook leuk...