Collectes diaconie en Inloophuis Uitzicht 24 januari 2021

Aanstaande zondag collecteren we in de ochtenddienst voor de diaconie en in de middagdienst voor Inloophuis Uitzicht.

Jouw gift voor de collecte voor de diaconie kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Diaconie 24-1-2021.

Heb je behoefte aan een luisterend oor, een gezellig gesprek, of een plaats om jezelf te zijn? In het inloophuis hebben we alle tijd voor je. Loop gerust binnen. De koffie of thee staat klaar aan de Krijtstraat 20 in Gorinchem!

Niets moet in het inloophuis. Als het welkomstbord buitenstaat is het inloophuis geopend en ben je welkom. Je kunt genieten van een kop koffie of thee, een krant lezen, een spelletje doen, of praten met de andere bezoekers en de gastvrouwen of -heren. Het inloophuis wordt bezocht door een gevarieerd publiek. Veel gasten komen met grote regelmaat, maar we verwelkomen ook regelmatig nieuwe gasten. Ben je het winkelen beu, kom gerust binnen! Een grote groep vrijwilligers zorgt sinds 2008 ervoor dat het inloophuis vijf middagen in de week haar deur kan openen.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Inloophuis Uitzicht 24-1-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...