Foto’s gevraagd!

Elke week vier of vijf passende foto’s voor de nieuwsbrief regelen valt niet mee. Misschien denk je ook weleens: alweer deze foto, die hebben we twee of drie weken geleden toch ook al gehad? Daarom de oproep: heb je uit je privécollectie foto’s die je geschikt vindt voor onze nieuwsbrief: stuur ze even naar de redactie. We gebruiken ze graag.

Thema’s waarbij we passende illustraties kunnen gebruiken:
– gebed
– gemeentezijn
– prediking / woordverkondiging
– kerkenraad (maak het niet te bont!)
– kinderwerk
– nieuwbouw kerk
– diaconaat
– de christelijke feesten
– ontmoeting
– relaties

Let wel, het gaat om eigen werk. Foto’s en illustraties die je van internet downloadt, zijn voor dit doel minder geschikt, mede vanwege de doorgaans lage resolutie. Liever personen niet herkenbaar in beeld. En nee, we hebben geen budget om de copyrights af te kopen. Het is oud papier liefdewerk.

Foto’s in een niet al te lage resolutie kun je sturen naar: johan@vandeminkelis.nl. Alvast bedankt!

Dit vind je misschien ook leuk...