Collecte Alpha cursus 17 januari 2021

Aanstaande zondag collecteren we zowel in de ochtend- als in de middagdienst voor Alpha cursus in Gorinchem.

Alpha-cursus - Wikipedia

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien (online) interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Tijdens de coronacrisis gaat Alpha nét iets anders. Omdat het niet mogelijk is om in groepen samen te komen, vindt Alpha online plaats. De avond begint in plaats van met een maaltijd, met een gezellig sociaal moment. Pak lekker een kopje koffie of thee, een koekje erbij en kletsen maar! De rest van de bijeenkomst is precies hetzelfde als bij een gewone Alpha.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Alpha cursus 17-1-2021.

Dit vind je misschien ook leuk...