Tips voor de kersttijd

Je favoriete kerstmuziek!

In deze tijd rond kerst klinkt het veelvuldig op de radio: kerstmuziek! We horen vandaag de dag liedjes over Rudolph het rendier, de kerstman, cadeautjes onder de kerstboom en nog veel meer. Maar ben je net als wij op zoek naar een christelijke kerstlijst? Liedjes vol hoop, de geboorte van Jezus en Gods liefde? Dan is deze muzieklijst speciaal voor jou!

Speciaal voor jou zochten wij de mooiste christelijke kerstliederen bij elkaar. Het werd een heerlijke mix van de bekendste meezingers tot nieuwe kerstdeuntjes. Met Nederlandse liederen van Sela, Kees Kraayenoord en Joke Buis, maar ook Engelse nummers van Lauren Daigle, Pentatonix en Chris Tomlin. Een gevarieerde lijst – voor ieder wat wils!

Download hier de playlist.

Kerst met Sela – Live videoconcert maandag 21 december

Na veel enthousiaste reacties op het live videoconcert vanuit Bolsward geeft Sela op de eerste maandag van de kerstvakantie (21 december) een nieuw videoconcert. ‘Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur…’. Vanuit de prachtige Martinikerk in Doesburg vieren we samen kerst. Met een avond vol oude én nieuw geschreven kerstliederen vieren we de komst van de Mensenzoon. Als speciale gast is het Kampen Boys Choir aanwezig.

Sela op maandag 21 december 2020 in Videoconcert – truetickets.nl

Een speciale Henkie Show over de geboorte van Jezus

Speel een virtuele escaperoom

Met live video escaperooms speel je op afstand een bestaande escaperoom. Ja dat kan! Live escape rooms stellen je in staat om overal ter wereld een escaperoom te kunnen spelen vanuit je woonkamer. Dit is een virtuele escaperoom. Dus door middel van jouw computer maak van je beeldscherm een escaperoom.

Klik hier voor meer info.

Dit vind je misschien ook leuk...