Verkoopactie nieuw kerkgebouw

Het volgende bericht kregen we aangeleverd door de PKN-gemeente Oost:

De afgelopen weken heeft de commissie fondswerving zich bezig gehouden met de verkoopactie voor de nieuwbouw. We hebben veel kaarsen, chocola en bier verkocht. Dank daarvoor. Alle producten zijn bij u thuis afgeleverd. Zo goed als alle betalingen zijn inmiddels binnen.

Heeft u nog niet betaald? Wilt u dan zo spoedig mogelijk het totaalbedrag overmaken op de nieuwbouw rekening? Als u vragen heeft hierover kunt u een mail sturen aan Douwe de Ruiter: douwe.de.ruiter@pggmail.nl De totaalopbrengst van deze actie is 3000 euro, een prachtig bedrag!

Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet en op naar een volgende actie in 2021.

Namens de commissie fondswerving, Esther Meppelink

Dit vind je misschien ook leuk...