Kerst 2020

Als kerstcommissie hebben we nagedacht over de vraag hoe we in deze tijd tot een mooie, gezamenlijke kerstviering kunnen komen. Iedereen voelt aan dat dit een uitdaging is waarbij je al gauw tegen veel beperkingen oploopt. We hebben daarom het roer compleet omgegooid. Wat als we een viering op poten zetten die bestaat uit allerlei (vooraf opgenomen en ingezonden) bijdragen uit de hele gemeente en die we samensmeden tot één geheel?

Dat idee zijn we momenteel aan het uitwerken. Veel zal daarbij afhangen van de techniek: met goed beeld en geluid opnamen maken die geschikt zijn om in te zetten.

In het vertrouwen dat die uitdaging gaat lukken het volgende:

  • Ben of ken je iemand die op gebied van beeld en/of geluid behulpzaam kan zijn, schroom niet om de commissie hierover te benaderen. Met name op gebied van geluid kunnen we hulp/kennis gebruiken.
  • De komende tijd zullen we verschillende verzoeken de gemeente insturen. Onderaan dit bericht is er al één terug te vinden. Om hier een geslaagde viering van de maken willen we graag zoveel mogelijk bijdragen terugzien en horen. Positieve reacties zijn dus van harte welkom.
  • Gezamenlijk betekent ook iedereen: de jongeren zullen gevraagd worden en voor de kinderen van de basisschool is in het bijzonder aandacht. Voor deze groep geldt dat maandagavond 21 december gereserveerd mag worden in de agenda…

We zien uit naar mooie ontwikkelingen de komende weken en rekenen op jullie.

De kerstcommissie
Ilse Macleane, Daisy van Loon, Lianne Bekkink en Erik Pince van der AaHallo GKv’ers!

Omdat Kerst en de tijd ernaar toe anders zal verlopen dan andere jaren, hebben we speciaal voor Kerst een mooi project bedacht voor alle leeftijden. En daar hebben we jou bij nodig! Houd je van zingen en heb je geen video-angst, dan is dit echt iets voor jou.

Hou maandagavond 14 december vrij in je agenda en meld je aan met een berichtje aan Christoph: 06 – 42 31 46 36. Hou je niet van zingen, maar vind je het wel leuk om creatief bezig te zijn met kleurpotlood, verf of iets anders? Ook dan kun je meedoen. Meld je snel aan met een berichtje aan Christiaan: 06 – 83 60 63 33.

Wij hopen op veel reacties! Hartelijke groet,
Anna en Christoph Brussee
Christiaan Streefkerk

Dit vind je misschien ook leuk...