Eeuwigheidszondag

Zondag a.s. gaat ds. Egbert Brink uit Waddinxveen voor. Hij is de collega van onze oud-predikant Lucas van der Veen. De dienst begint, zoals gewoonlijk, om 11.30 uur en staat in het teken van eeuwigheidszondag.

Zoals eerder in deze nieuwsbrief en in de groepsapp gemeld noemen we de namen van geliefden die het afgelopen kerkelijk jaar of langer geleden gestorven zijn. Mensen uit je familie- en vriendenkring of misschien een naaste collega. Ook jij kunt één of meer namen aandragen. Geef het door aan Petra van de Minkelis (petra@vandeminkelis.nl, tel. 06 – 48 96 54 78).

’s Morgens hebben de superkanjers (groep 4/5 van de basisschool) hun eigen programma. Zij zijn met een van hun ouders of begeleiders met voorrang welkom in de dienst. In totaal verwelkomen we graag zo’n 30 mensen, exclusief de superkanjers en de mensen die een taak hebben. Gebruik voor het aanmelden de bekende link.

’s Middag gaat ds. Matthijs Haak uit Dordrecht voor, in een gezamenlijke dienst met de CGK. Saakje Elzinga is zondag ouderling van dienst en hoort graag tijdig de gebedspunten uit de gemeente (saakje_elzinga@hotmail.com, tel. 06 – 22 27 39 95).

Verkouden en wat nu?

We kregen een vraag over de coronaregels m.b.t. kinderen die verkouden zijn. We volgen de regels voor het basisonderwijs. Dat betekent dat kinderen tot twaalf jaar die verkouden zijn gewoon welkom zijn in de dienst.

Verkoopactie nieuwe kerk Gorinchem Hoog Dalem

Graag brengen we nog een keer de actie voor de bouw van de nieuwe kerk in Gorinchem Hoogdalem onder de aandacht. Tot a.s. woensdag is het nog mogelijk een bestelling te plaatsen voor een leuke cadeauverpakking met kaarsen en chocolade of een bierpakket. Lees hier meer.

Landelijk nieuws over fusie en samenwerking

Op landelijk vlak zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van fusie en samenwerking. De Regiegroep Hereniging NGK-GKv bericht hier maandelijks over in haar nieuwsbrief. Lees hier de novembereditie.

Nieuws van de CGK

Nieuws van de CGK vind je onder deze link.

Dit vind je misschien ook leuk...