Eeuwigheidszondag

Volgende week zondag 22 november is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar. De week erop, 29 november, begint het nieuwe kerkelijke jaar met een tijd van verwachting: advent!

Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, ook wel eeuwigheids- of gedachteniszondag genoemd, herdenken we onze geliefden die het afgelopen jaar gestorven zijn. Hun namen worden genoemd. Wellicht weet je het nog van vorig jaar? Toen kon iedereen die dat wilde een kaarsje aansteken om in gedachten de naam te noemen van een geliefde van wie je afscheid moest nemen.

Omdat we op dit moment met weinig mensen in de kerk zijn, vragen we je om vooraf namen door te geven, zodat we deze kunnen noemen in de dienst.

In onze gemeente is alleen mevrouw Van der Vliet overleden. Haar naam zullen we deze zondag met liefde en respect noemen.

Maar er zijn in onze omgeving meer mensen overleden, dichtbij of verder weg, kort geleden of (veel) langer geleden. Al deze namen zullen we noemen tijdens deze dienst. Stuur de naam/namen zoals jij ze graag genoemd wil hebben naar mij door.

Petra van de Minkelis
petra@vandeminkelis.nl
06 – 48 96 54 78

Dit vind je misschien ook leuk...