Actie voor kerkbouw Gorinchem Hoogdalem

De  bouw van een nieuw kerkgebouw in Gorinchem-Oost komt dichterbij. De voorbereidingen vorderen gestaag. Na de zomer van 2021 beginnen de werkzaamheden, zo is de verwachting. Er is nog een flink geldbedrag nodig om de begroting sluitend te krijgen. Wij kunnen als toekomstige huurder een steentje bijdragen door middel van onderstaande actie. Doe je mee? Je haalt er leuke en/of lekkere Sinterklaas en – kerstcadeaus mee in huis.

Bij de leveranciers hebben we onderstaande producten gunstig kunnen inkopen. De meeropbrengst komt volledig ten goede van het nieuwe kerkgebouw. Bestellen kan tot 24 november. Je krijgt je bestelling dan hopelijk nog vóór 5 december thuis geleverd.

Pal naast de bouwlocatie van de nieuwe kerk zijn de bouwactiviteiten voor een nieuw schoolgebouw al gestart. Voor de kerk is het nog even wachten.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 20 november 2020

    […] Graag brengen we nog een keer de actie voor de bouw van de nieuwe kerk in Gorinchem Hoogdalem onder de aandacht. Tot a.s. woensdag is het nog mogelijk een bestelling te plaatsen voor een leuke cadeauverpakking met kaarsen en chocolade of een bierpakket. Lees hier meer. […]