Collecte Leefgemeenschap Zilt 8 november

Aankomende zondag collecteren we in de ochtend- en middagdienst voor Leefgemeenschap Zilt in Gorinchem.

Home - Leefgemeenschap Zilt

Soms kunnen de zorgen je boven het hoofd groeien en heb je rust en tijd nodig om afstand te nemen. Tijdelijk meewonen in de leefgemeenschap is dan een ideale mogelijkheid. Een thuis, waar je je veilig weet en op je gemak voelt, zodat je weer op adem kunt komen.

Zo’n thuis wil Zilt zijn. Zilt is een plaats met ruimte voor nieuwe contacten, de bereidheid om te luisteren en mee te denken met de ander. De bewoners van Zilt vinden het belangrijk respect voor elkaar te tonen, ook als meningen en opvattingen verschillen.

Zilt biedt daarvoor gastopvang. Lees meer op hun website. Steun Zilt door een gift over te maken via de QR-code hieronder, via deze betaallink of door een bedrag over te maken via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Zilt 8-11-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...