Spelend de coronawinter door met het GKV-spel

Lieve gemeenteleden,

Lang geleden hè, dat we elkaar allemaal hebben gezien en gesproken? Daarom het volgende: op zaterdag 21 november organiseren we van 14.00 – 16.00 uur het Geweldige Keileuke (corona)Veilige – spel, kortweg het GKV-spel!

Het is een spel voor jong en oud, met puzzels, opdrachten en onverwachtse ontmoetingen. Wil je hier als gezin of als groep (maximaal 4 personen boven de 12 jaar) aan meedoen? Geef je op voor zaterdag 7 november via aletvaneijk@gmail.com of stuur een appje naar Alet, 06 – 48576802. Graag even aangeven met hoeveel personen je meedoet en de leeftijden van de deelnemers.

O ja, wil je meedoen, maar mag/kan/durf je vanwege corona niet buiten de deur? Geef je toch op; we hebben jullie thuis juist ook hard nodig.

Dit alles is natuurlijk afhankelijk van de steeds veranderende maatregelen, dat zal je begrijpen.

Tot ziens op de 21e!
Alet van Eijk

Dit vind je misschien ook leuk...