Collecte KLIK Gorinchem 1 november 2020

Aanstaande zondag 1 november collecteren we in de ochtend- en middagdienst voor KLIK Gorinchem.

KLIK Gorinchem

KLIK Gorinchem is een groep mensen vanuit de Gorinchemse kerken, die geloven in de verbinding met mensen met een migratieachtergrond. Hiervoor ondernemen we diverse activiteiten. Er zijn ruim 90 vrijwilligers betrokken.

Wij vinden het belangrijk dat mensen zinvolle contacten met elkaar aangaan. Juist als mensen een verschillende achtergrond hebben.

KLIK Gorinchem weet zich verbonden aan de ander en aan God. Voor de meeste mensen die betrokken zijn bij KLIK is geloof belangrijk. Daarbij hebben we respect voor ieder die anders gelooft.

Bij sommige activiteiten speelt geloof een directe rol. Bij andere activiteiten niet direct, maar geloof bepaalt wel wie we zijn en wat we doen. In alle gevallen geldt: welkom zoals je bent. Voor meer info: www.klikgorinchem.com

Steun het werk van KLIK met jouw gift via deze betaallink, de QR code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte KLIK Gorinchem 1-11-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...