Collectes International Justice Mission en Tear 18 oktober 2020

Ochtenddienst

Zondag 18 oktober is het Micha-zondag, een dag waarop we stilstaan bij (on)recht in de wereld. In de ochtenddienst van zondag 25 oktober zullen we uitgebreider stilstaan bij dit thema. Echter, op 18 oktober willen we al wel in de ochtenddienst collecteren voor de organisatie International Justice Mission.

Elke dag worden talloze mensen verkocht als slaaf. Slaafeigenaren maken enorme winst door de slachtoffers uit te buiten.
International Justice Mission is een wereldwijde organisatie die een plan heeft om slavernij wereldwijd uit te roeien. We weten waar slaven vastzitten en we hebben een plan om ze te bevrijden. We hebben inmiddels meer dan 50.000 slachtoffers bevrijd uit slavernij en andere vormen van geweld.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte International Justice Mission 18-10-2020.

Middagdienst

In de middagdienst collecteren we voor Tear.

Tear

Tear helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We bieden wereldwijd hulp via lokale organisaties en kerken. Recht doen is voor ons een opdracht van God. We helpen waar we kunnen en moedigen mensen aan om de wereld mooier te maken.

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Tear 18-10-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...