Collecte ZOA 11 oktober 2020

Aanstaande zondag collecteren we in de ochtend- en middagdienst voor ZOA. Voor veel landen is niet alleen corona een gevaar. Ook oorlog of overstromingen houden veel landen nog steeds in hun greep. 

ZOA is er voor de mensen die alles kwijt zijn geraakt door oorlog of een andere ramp. Door onze financiële steun kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten. En de getroffenen ook daarna trouw blijven, door te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zo lang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Kijk voor meer informatie op hun website https://www.zoa.nl/

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte ZOA 11-10-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...