Bij de dienst van zondag a.s.

Zondag a.s. hebben we twee keer dienst. In de morgendienst gaat ds. Gijs Zomer voor en ’s middags ds. Wim Schaaij. Harro van Heukelum is ouderling van dienst.

We volgen het advies van minister Grapperhaus om het aantal bezoekers te verminderen. Vanaf zondag kunnen maximaal 30 personen de dienst bijwonen (exclusief de kinderen die de dienst aan het begin weer verlaten en exclusief de gemeenteleden met een taak). Uiteraard blijven alle andere coronaregels onverminderd van kracht.

Het kinderwerk gaat gewoon door. Zondagmorgen zijn de superkanjers aan de beurt. Per superkanjer kan één ouder/gezinslid als begeleider mee en de dienst bijwonen. Willen jullie je met voorrang inschrijven? Andere bezoekers kunnen zich tot zondagmorgen 09.00 uur inschrijven. Je kunt hiervoor de bekende link gebruiken. Voor de thuisblijvers worden de diensten weer via het YouTube-kanaal uitgezonden.

Een goed weekend en een gezegende zondag gewenst!

De kerkenraad

Dit vind je misschien ook leuk...