Nieuwe start (Beth Moore) bijbelstudiegroepen 14 oktober 2020

De Beth Moore bijbelstudiegroepen van afgelopen jaar maken dit seizoen een uitstapje naar de studie “De Wapenrusting van God” van Priscilla Shirer https://www.royaljongbloed.com/nl/product/de-wapenrusting-van-god/. Deze is vergelijkbaar met de opzet van de studies van Beth Moore. Priscilla Shirer is bijbellerares en theologe. Zij is o.a. bekend van het boek ‘Vurig’ en de film ‘War Room’.

De Wapenrusting van God is een zesweekse bijbelstudie voor vrouwen, die start met een video bij de eerste bijeenkomst. Elke week bestaat uit vijf thuisstudiedagen, die wij verspreiden over twee weken. Om de twee weken komen we bij elkaar om de bijbehorende video van die week te bekijken en te bespreken wat er thuis geleerd is.

Er start een woensdagochtendgroep en een woensdagavondgroep op 14 oktober aanstaande, waarvoor een zaal in de Immanuëlkerk gereserveerd is i.v.m. de beperkte mogelijkheden thuis door de coronamaatregelen. Rekening houdend met de periode rond Sinterklaas en Kerst (waar we wellicht wat zullen doorschuiven met de datum), hopen we in januari af te ronden.

Heb je animo om mee te doen of wil je meer info? Laat het weten bij Marlinde de Vos (06 – 14383718), Henriëtte van den Berge (06 – 27611311) of Diane Pince van der Aa (06 – 55583573).

Dit vind je misschien ook leuk...