Collectes Open Poort en LPB Media 4 oktober 2020

De Open Poort Curaçao (ochtenddienst)

Zondagmiddag collecteren we voor De Open Poort Curaçao.

Van oudsher richt de Open Poort zich op kinderwerk. Dit werk is zowel geestelijk als praktisch. De individuele resultaten per activiteit zijn goed, echter, kinderen vallen grotendeels terug in patronen die in de thuissituatie spelen.

Om deze reden geloven wij dat het goed is meer de breedte in te gaan. Met breedte bedoelen we van klein tot groot en praktisch gestuurd. Als er bijvoorbeeld cursussen komen over opvoeden dan draagt dat bij aan de resultaten van het kinderwerk, immers, de kinderen zien dan thuis ook kleine dingen veranderen. Om de breedte in te gaan hebben we veel hulp nodig die samen deze visie van de Open Poort willen helpen uitbouwen. Wij geloven dat het dan beter mogelijk is de vicieuze cirkel van kansarmoede bij de kinderen te doorbreken.

Steun De Open Poort Curaçao met jouw gift via deze betaallink, de QR-code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte De Open Poort 4-10-2020.

LPB Media (middagdienst)

Zondagmiddag collecteren we voor LPB Media, ook bekend als De Luisterpost – Bralectah.

cropped-lpb-media-logo.png

Wij geloven dat we door ons werk en met eigentijdse media mensen dichter bij God mogen brengen. LPB media wil binden en verbinden. Daarmee maken we zichtbaar hoe geloofsovertuiging, onderlinge betrokkenheid, omzien naar elkaar en levensinvulling concreet kunnen worden in het dagelijks leven.

Steun het werk van LPB Media tijdens de collecte van aanstaande zondag. Je kunt jouw gift overmaken via deze betaallink, de QR-code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte LPB Media 4-10-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...