Zaterdag gebedsdag

Zaterdag 26 september is er een gebedsdag in de Immanuëlkerk. De dag duurt van 08.00 tot 22.00 uur.

In de kerk worden verschillende gebedsruimtes ingericht waar je samen met anderen of alleen kunt bidden, stil zijn, Bijbellezen of zingen. Ook zijn er creatieve verwerkingsvormen. Je kunt de hele dag binnenlopen om even mee te doen, zo lang of zo kort als je wilt. Je kunt zelf de vorm kiezen die bij je past. Er zijn steeds mensen van onze gemeente aanwezig om e.e.a. in goede banen te leiden voor de veiligheid van iedereen. Omdat verbinding en eenheid met andere christenen belangrijk is worden ook andere gemeenten in Gorinchem uitgenodigd.

Wil je meer info? Bel Steven 06 – 38918343, Henriëtte 06 – 27611311 of Jopie 06 – 12377096.
Mocht je dag willen meehelpen als gastvrouw/heer bel dan één van ons.

Dit vind je misschien ook leuk...